Geniet ook van onze 100% ambachtelijke Royal Goose Croquet.

Op verzoek van veel enthousiaste klanten hebben wij ons assortiment uitgebreid met de Royal Goose Croquet. Heerlijk op brood als lunchgerecht. We horen het steeds meer mensen tijdens de lunch zeggen: “Het is geen gerucht. De lekkerste croquet komt uit de lucht”. Een croquet met een wild karakter en een Koninklijke smaak. Ook u kunt genieten van deze 100% ambachtelijke croquet. Bestel hem hier.

Puur natuur, de Royal Goose Croquet bevat ruim 20% ganzenvlees. Dus royaal gevuld. Bestel de Royal Goose Croquet bijvoorbeeld online m.b.v. het INONE systeem bij een van onze partners zoals Pieter van Meel Wild & GevogelteDe Kweker of Lindenhoff. Voor meer informatie over de bestelmogelijkheden kijk dan even op onze bestelpagina.

Inhoud doos 35 stuks

Aantal: 35 stuks a 40 gram
Gewicht doos ca. 1.400 gram

Bereiding

Frituur in frituurvet of olie.
Temperatuur 180°C. :
Bevroren croquet: 6 min.
Ontdooide croquet: 3 min.

Serveertip

Serveer de Royal Goose Croquet met een lekkere saus: zoals de Royal Goose Sauce Blue, een uien chutney of een truffel mayonaise. Let op de kans is klein maar de Royal Goose Croquet kan een hagelkorrel bevatten.

Bewaaradvies

In diepvries minimaal -18 C tot aangegeven THT datum op de verpakking. Na ontdooien maximaal 3 dagen houdbaar in koeling op 4°C.