Geniet ook van onze 100% ambachtelijke Royal Goose Croquet.
Op verzoek van veel enthousiaste klanten hebben wij ons assortiment uitgebreid met de Royal Goose Croquet. Heerlijk op brood als lunchgerecht. We horen het steeds meer mensen tijdens de lunch zeggen: “Het is geen gerucht. De lekkerste croquet komt uit de lucht”. Een croquet met een wild karakter en een Koninklijke smaak. Ook u kunt genieten van deze 100% ambachtelijke croquet. Bestel hem hier.

Puur natuur, de Royal Goose Croquet bevat ruim 20% ganzenvlees. Dus royaal gevuld. Bestel de Royal Goose Croquet bijvoorbeeld online m.b.v. het INONE systeem bij een van onze partners zoals Pieter van Meel Wild & GevogelteDe Kweker of Lindenhoff. Voor meer informatie over de bestelmogelijkheden kijk dan even op onze bestelpagina.

Inhoud doos 35 stuks
Aantal: 35 stuks a 40 gram
Gewicht doos ca. 1.400 gram

Bereiding
Frituur in frituurvet of olie. Temperatuur 180°C. :
Bevroren croquet: 8 min.
Ontdooide croquet: 5 min.

Serveertip
Serveer de Royal Goose Croquet op lekker brood eventueel met roomboter. Natuurlijk mag een lekkere saus niet ontbreken: zoals de Royal Goose Sauce Blue of een truffel mayonaise.

Let op de kans is klein maar de croquet kan een hagelkorrel bevatten.

Bewaaradvies
In diepvries minimaal -18 C tot aangegeven THT datum op de verpakking. Na ontdooien maximaal 3 dagen houdbaar in koeling op 4°C.